LiveLink fra Steinel er et DALI-basert styringssystem som gjør det mulig å styre belysningsanlegg på en energi- og kostnadseffektiv måte, i klasserom, konferanserom, kontorlokaler, idrettshall m.m. Til LiveLink kan armaturer fra ulike merker benyttes, med krav om at armaturen er utstyrt med DALI-driftdriver. For å detektere tilstedeværelse og måle lysforhold i rommet, benyttes Steinels unike og driftssikre sensorer i modell DALI-2. Det behøves ingen spesielle manøvreringspaneler for å tenne eller slukke ulike lysscenarioer, da man bruke vanlige trykknapper og tildele dem disse ulike scenarioene. En enda enklere og smartere måte er å styre lyset med LiveLink-appen Control på smarttelefon.

Til LiveLink-systemet har Steinel valgt ut noen av sine beste profesjonelle sensorer med ulik sensorteknologi. De kan benyttes i mange ulike miljøer med ulike krav, alt fra å eksakt detektere stillesittende personer på små områder til å detektere gående personer fra høye høyder. Siden februar 2020 har de spesielle LiveLink-sensorene utgått fra sortimentet og blitt erstattet med Steinels DALI-2-sensorer. Det innebærer at sortimentet av sensorer med LiveLink-systemet har blitt enda bredere og større. Med den nyeste versjonen av LiveLink firmware er det også mulig med HCL-styring av armaturer med DT8-driver, f.eks. sirkadisk døgnrytme, valg av fargetemperatur og scenefunksjon.

VÅRE LIVELINK PRODUKTER
Livelink

Driftsettes raskt og enkelt!

Man trenger ingen forkunnskaper eller speisell opplæring for å komme i gang med LiveLink. Takket være den ukompliserte konfigurasjonen via et nettbrett er det svært enkelt å gruppere armaturer, integrere sensorer og skape ulike scenarier for lys. LiveLinks styringsenhet er hjertet i systemet og kan håndtere opptil 64 adresser og 9 ulike belysningsgrupper. Alt skjer raskt, enkelt og logisk med dra- og slipp-funksjon. Følg gjerne vår quick-guide for rask og enkel konfigurasjon.

  1. Koble nettbrettet til styreenheten (WiFi)
  2. Start appen LiveLink Install. LiveLinks styreenhet kommer automatisk til å adressere alle enheter som er koblet på DALI-slyngen.
  3. Gruppér armaturer.
  4. Konfigurer sensorer og trykknapper.
  5. Skap ulike lysscenarioer og tildel med trykknapper.
  6. Lagre – KLART!