Lukk

Livelink

 

 

Lysstyring revolusjonerende enkelt

LiveLink

 

Revolusjonerende enkel lysstyring

 

Med vårt DALI baserte lysstyringssystem LiveLink, kan elkonsulenter og installatører enkelt og brukervennlig overføre egne ideer og kunders ønsker til intelligente belysningsløsninger. Kabling og konfigurasjon er gjort på et øyeblikk - selv uten spesialkunnskap i DALI. Med LiveLink oppdager man en ny og fascinerende enkel måte å arbeide med intelligent lysteknologi.

 

 

LiveLink - Programvare utviklet for dagens elektromontører

 

I samarbeid med elkonsulenter, arkitekter, elektromontører og brukere, la vi den største verdien på behovene til brukeren i utviklingen av denne programvaren. Det grafiske brukergrensesnittet og de intuitive brukermeldingene viser seg å gi store fordeler i prakis. Disse gjør det ikke bare raskt og enkelt å installere LiveLink komponentene, men også å konfigurere dem med de rette innstillingene for den spesifikke situasjonen.

 

Livelink 

 

 

 

Appen - Planlegg intelligent og konfigurer med “dra og slipp”

 

“LiveLink Installer”-appen gir montøren en rekke intelligente funksjoner til å konfigurere lysstyringssystemet raskt, enkelt og nøyaktig. Appene til LiveLink er tilgjengelige for iOS og Android, og er meget brukervennlige. Med “LiveLink Control”-appen kan sluttbrukeren enkelt og rakt justere lyset etter eget ønske.

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

Koblingsskjema LiveLink