Lukk

Ny sensorarmatur fra STEINEL

Jan 24, 2019 2:26:05 AM

 

Nå tar Steinel neste steg i utviklingen av armaturer med sensor og trådløs kommunikasjon. RS Pro LED 5100 Connect er utstyrt med Bluetooth mesh-teknikk.

Dette gir deg mulighet for raskt og enkelt kunne koble sammen flere armaturer. 

Driftssetting gjøres enkelt på telefonen via appen Smart Remote. I appen kan du skape belysningsgrupper, stille inn nabosoner og forskjellige grunnlysscenarier, skumringssnivå og sensorens rekkevidde. Armaturen er utstyrt med skjult HF-sensor som tenner lyset ved den minste bevegelse fra et menneske, dører, biler etc.

Type: RS Pro LED 5100 Connect

Elnummer: 3329570

Kapslingsklasse: IP66

Bruksområde: Garasjeanlegg, kjellerganger, vaskerom, boder, etc.

 

Last ned brosjyre

Last ned FDV

Til nettside

Posted in Nyheter By Trym Kjær Hansen

Ny limpistol fra STEINEL

Sep 16, 2018 7:38:18 PM

STEINEL GluePro 400 LCD

 

Velkommen til nye dimensjoner innen varmliming

 

Ikke mindre enn den ultimate limpistol! Det var kravet vi stilte til oss selv da vi utviklet GluePRO.

Mange års erfaringinnen produksjon av limpistoler og alle de praktiske krav og behov fra mange bransjer er komponentene bak funksjoneneog designet til denne nye produktgenerasjonen.
Resultatet ble imidlertid ikke én ny limpistol, men to. En basisversjon og en spesialmodell med helt nøyaktig temperaturinnstilling
for bearbeiding av spesiallim. Det som kjennetegner begge variantene, er den høye kvaliteten på de tekniske
komponentene og de mange funksjonelle, ergonomiske og praktiske detaljene. En ny generasjon varmliming.
Konstruert for bruk innen håndverk og industri.

 

Produktene finner du her:

STEINEL GluePro 400 LED

STEINEL GluePro 300

Last ned vår brosjyre her: STEINEL GluePro

 

Posted in Nyheter By Trym Kjær Hansen

Sensorer for alle behov - IS 3000-serien

Feb 19, 2018 11:04:13 PM

IS 3000-serien

 

 

 

Steinels populære bevegelsesdetektorer i 3000-serien er nå ytterligere forbedret og er utvidet med flere nye varianter og grensesnitt, f.eks. KNX og DALI.

 

Bevegelsesdetektorene i den nye 3000-serien finnes i seks ulike grunnvarianter med spesielt utviklede linser for ulike bruksområder. Det finnes en linse eller en sensorteknikk for hvert område hvor man vil detektere bevegelse, alt fra den enkleste kjellerbod til store høylager. Hele familien består i dag av mer enn 70 ulike artikler.

 

En teknisk nyhet er at sensorene har dagslyslogikk. Dette innebærer at når omgivende lys overskrider skumringsinnstillingene, slukker sammenkoblede armaturer, selv om sensoren samtidig detekterer bevegelse, noe som ofte kan inntreffe i korridorer, mellomganger, entréer m.m. Alt for en mer energieffektiv fasilitet med en positiv opplevelse av sensorstyrt lys.

 

Hele den nye 3000-serien fungerer dessuten med fjernkontrollen Smart Remote som gjør det mulig å, raskt og uten problemer, igangsette Steinels tilstedeværelse- og bevegelsesdetektorer. Sensoren kan også identifisere seg opp mot Smart Remote ved å sende tilbake informasjon om sensorens modell og forhåndsinnstillinger.

 

Bevegelsesdetektorer

Smart Remote

Brosjyre 3000-serien

Posted in Nyheter By Trym Kjær Hansen

XLED PRO Square - Nå på lager!

Sep 6, 2017 12:25:31 PM

Bruksområde: Lyskasteren er meget godt egnet til sikkerhetsbelysning av hus og bolig, industribygg, skoler, barnehager, lasteramper, garasjer og parkeringsplasser.

XLED Pro Square er utstyrt med en bevegelsessensor som er optimalisert for en monteringshøyde på opptil 6m, den gir 12m rekkevidde og har en overvåkingsvinkel på 240°. Steinel har utviklet en helt ny LED-linsematrise som gir meget godt og homogent lys. XLED Pro Square har en imponerende effektivitet på 97 lm/w som gir en lysfluks på hele 2400 lumen, med en totaleffekt på 24,8 watt.

Lyshodet er meget fleksibelt ved at det kan tippes 90° og vendes 360°.  Det er også integrert to LED-striper som sørger for grunnlys på 3%, hvis man har behov for det.

Innstillinger av tid og lux kan gjøres på armaturen, men nå også ved hjelp av fjernkontroll - noe som er meget aktuelt ved montering på store høyder. 

Fjernkontroll RC 9 (art.nr 007638)
Ved bruk av fjernkontroll RC 9 byr XLED Pro LED på ytterligere funksjoner. Fjernkontroll RC 9 (ekstrautstyr) gjør det enklere å installere større belysningsanlegg, ettersom det ikke lenger er nødvendig å innstille hver enkelt lampe før installasjonen. Fjern- kontrollen styrer så mange lyskastere som ønsket. 

 

Les mer om XLED PRO Square her

Posted in Nyheter By Belinda Vilan

Ny sensorbryter fra STEINEL - IR 180

Sep 6, 2017 9:46:50 AM

IR 180 Steinel Sensor

Bruksområde: Kontor, møterom, korridorer etc.

IR 180 er en sensor designet for veggmontering i veggboks. Den passer perfekt i miljøer hvor du ønsker å bytte en bryter med en moderne og pålitelig sensor. Sensoren har to forskjellige deteksjonsområder: et område hvor sensoren registrerer bevegelse fra gående personer, og et svært sensitiv område for tilstedeværelsesdeteksjon av sittende personer. På sensoren er det også en bryter som kan brukes for manuell tenning eller slukking. 

Tilpasningsramme er tilgjengelig som et tilbehør for tilpasning til ELKO og Schneider rammesystem.

Tilgjengelig i hvit og sølv.
Grensesnitt: 1-kanal, 2-kanal, Dali og KNX

 

Les mer om IR 180 her

 

Veggføleren er utstyrt med en trykknapp for å slå på / av de tilkoblede armaturene manuelt. Trykknappen kan enkelt kobles fra. 

På baksiden av veggsensoren er det DIP-brytere for å velge forskjellige funksjoner som full- eller halvautomatisk, etc.

En adapterramme passer til veggsensoren i andre kontakter som Elko og Schneider.

 

IR 180 Steinel Sensor 

Posted in Nyheter By Belinda Vilan

STEINEL iHF 3D - en intelligent sensor!

Mar 10, 2017 10:00:38 AM

Glem alt du trodde du visste om utendørssensorer! STEINEL iHF 3D setter en helt ny standard.

Steinel IHF 3D 

  

Sensorspesialisten STEINEL revolusjonerer nok en gang sensormarkedet med et nytt og innovativt produkt. Ved bruk av IR-sensor utendørs er det en kjent problemstilling at lyset tenner utilsiktet i ruskevær. Årsaken til dette er at vær og vind, trær og busker, skaper varmeendringer som sensoren oppfatter som bevegelse, og lyset tennes. Det samme gjelder når naboens katt kommer luskende forbi hushjørnet. Nå har Steinel videreutviklet HF-teknologien til å bli den mest pålitelige sensorteknologien utendørs. De kaller den iHF, eller intelligent HF-sensor. Denne sensoren analyserer bevegelsen den detekterer, og ser om det er et menneske som kommer gående eller bare et tre som vaier i vinden. På den måten sikres en pålitelig deteksjon, og sensoren tenner lyset kun når vi faktisk ønsker at det skal tenne.

Med sensoren iHF 3D kan man enkelt og meget presist stille inn rekkevidden i tre forskjellige soner. På den måten sikres det at lyset ikke tennes fordi en bil passerer utenfor eiendommen, eller at naboen går ut av sin dør. Innstillingen kan gjøres lokalt på sensoren eller via STEINELS nye fjernkontroll SMART REMOTE.

iHF3D_LP

Finnes i sort, hvit og antrasitt.

 

Les mer om iHF 3D her 

 

 

 

Steinel IHF 3D

Posted in Nyheter By Belinda Vilan

Ny LEDlyskaster - XLED HOME 2

Mar 9, 2017 1:35:00 PM

XLED HOME 2 

Read More
Posted in Nyheter By Belinda Vilan

REVOLUSJONERENDE ENKEL LYSSTYRING

Med vårt DALI baserte lysstyringssystem LiveLink, kan elkonsulenter og installatører enkelt og brukervennlig overføre egne ideer og kunders ønsker til intelligente belysningsløsninger. Kabling og konfigurasjon er gjort på et øyeblikk - selv uten spesialkunnskap i DALI. Med LiveLink oppdager man en ny og fascinerende enkel måte å arbeide med intelligent lysteknologi.

  

LIVELINK - PROGRAMVARE UTVIKLET FOR DAGENS ELEKTROMONTØRER

I samarbeid med elkonsulenter, arkitekter, eletro-montører og brukere, la vi den største verdien på behovene til brukeren i utviklingen av denne programvaren. Det grafiske brukergrensesnittet og de intuitive brukermeldingene viser seg å gi store fordeler i prakis. Disse gjør det ikke bare raskt og enkelt å installere LiveLink komponentene, men også å konfigurere dem med de rette innstillingene for den spesifikke situasjonen.

 

APPEN - PLANLEGG INTELLIGENT OG KONFIGURER MED “DRA OG SLIPP”

“LiveLink Installer”-appen gir montøren en rekke intelligente funksjoner til å konfigurere lysstyringssystemet raskt, enkelt og nøyaktig. Appene til LiveLink er tilgjengelige for iOS og Android, og er meget brukervennlige. Med “LiveLink Control”-appen kan sluttbrukeren enkelt og rakt justere lyset etter eget ønske.

 

Les mer om LiveLink her

 

 

Posted in Nyheter By Belinda Vilan

NY VERSJON AV RS PRO LED S1

Feb 15, 2017 8:21:37 AM

Suksessen fortsetter for STEINELs sensorarmatur RS Pro LED S1 med 10.000-talls solgte armaturer i Norge og Sverige. Nå kommer RS Pro LED S1 i ny versjon! Den nye versjonen kalles v4, og har fremfor alt betydelig bedre lysutbytte enn tidligere versjoner.

RS Pro LED S1 v4 har alt dagens teknologi har å by på for å være en ideell, selvstyrt, maksimalt effektiv lampe: en høyfrekvenssensor som registrerer personer, LED-er for effektivt og forsinkelsesfritt lys, en lyssensor som registrerer romsituasjoner, et 868 MHz trådløst kommunikasjonssystem for å danne opptil 31 lampegrupper og en moderne, flat design som samtidig sørger for optimal kjøling for LED-ene. Resultatet er at RS PRO LED S1 v4 er en revolusjon innen belysning: LED-temperaturen kontrolleres kontinuerlig elektronisk. Systemet regulerer effekten umerkelig ved behov for å gi optimalt lys med maksimal LED levetid. I ett rom kan flere lamper koples sammen til en gruppe via trådløs kommunikasjon. Det interessante er at alle lamper har samme status og fungerer og agerer som en stor samlet lampe. Nyt de uovertrufne fordelene ved LED: intet vedlikehold, ingen pærer å skifte ut, tilnærmet ubegrenset brukstid.

Les mer om RS Pro LED S1 v4 her  RS Pro LED S1 v4

 

Posted in Nyheter By Belinda Vilan

Digital utgave av Sensorguiden

Feb 15, 2016 3:27:31 PM

Illustrasjonsbilde av Sensorguide

Forstå og planlegg sensorteknikk

Lange ganger, trappeoppganger med mange hjørner og kroker, enkeltkontor eller kontorlandskap,sanitærrom eller lager: nærings- og industribygg byr på mange ulike romsituasjoner. I mer enn 25 år har STEINEL vært opptatt av å utvikle den optimale
lysstyringen for hvert enkelt av dem. Som spesialist og ledende innen dette teknologiområdet bruker vi derfor fire typer sensorteknologier i produktene våre. Avhengig av den enkelte situasjonen, byr de dermed på en helhetlig og pålitelig dekning.
I sensorGuiden viser vi hvilken sensorteknologi som egner seg best for hvilken romsituasjon og hvorfor, og hvordan vi utnytter teknologien optimalt i produktene våre. Slik kan vi hjelpe deg med å finne den optimale sensoren til hvert enkelt bruk - raskt og oversiktlig. Dermed kan du konsentrere deg om det vesentlige ved arbeidet ditt: å installere optimale løsninger for lysstyring, så kundene dine blir 100 % fornøyd. 

Trykk her for å komme til SensorGuiden 


Korridor innemiljø

Posted in Nyheter By daniel daniel