IS 3000-serien

 

 

 

Steinels populære bevegelsesdetektorer i 3000-serien er nå ytterligere forbedret og er utvidet med flere nye varianter og grensesnitt, f.eks. KNX og DALI.

 

Bevegelsesdetektorene i den nye 3000-serien finnes i seks ulike grunnvarianter med spesielt utviklede linser for ulike bruksområder. Det finnes en linse eller en sensorteknikk for hvert område hvor man vil detektere bevegelse, alt fra den enkleste kjellerbod til store høylager. Hele familien består i dag av mer enn 70 ulike artikler.

 

En teknisk nyhet er at sensorene har dagslyslogikk. Dette innebærer at når omgivende lys overskrider skumringsinnstillingene, slukker sammenkoblede armaturer, selv om sensoren samtidig detekterer bevegelse, noe som ofte kan inntreffe i korridorer, mellomganger, entréer m.m. Alt for en mer energieffektiv fasilitet med en positiv opplevelse av sensorstyrt lys.

 

Hele den nye 3000-serien fungerer dessuten med fjernkontrollen Smart Remote som gjør det mulig å, raskt og uten problemer, igangsette Steinels tilstedeværelse- og bevegelsesdetektorer. Sensoren kan også identifisere seg opp mot Smart Remote ved å sende tilbake informasjon om sensorens modell og forhåndsinnstillinger.

 

Bevegelsesdetektorer

Smart Remote

Brosjyre 3000-serien