Bruksområde: Lyskasteren er meget godt egnet til sikkerhetsbelysning av hus og bolig, industribygg, skoler, barnehager, lasteramper, garasjer og parkeringsplasser.

XLED Pro Square er utstyrt med en bevegelsessensor som er optimalisert for en monteringshøyde på opptil 6m, den gir 12m rekkevidde og har en overvåkingsvinkel på 240°. Steinel har utviklet en helt ny LED-linsematrise som gir meget godt og homogent lys. XLED Pro Square har en imponerende effektivitet på 97 lm/w som gir en lysfluks på hele 2400 lumen, med en totaleffekt på 24,8 watt.

Lyshodet er meget fleksibelt ved at det kan tippes 90° og vendes 360°.  Det er også integrert to LED-striper som sørger for grunnlys på 3%, hvis man har behov for det.

Innstillinger av tid og lux kan gjøres på armaturen, men nå også ved hjelp av fjernkontroll - noe som er meget aktuelt ved montering på store høyder. 

Fjernkontroll RC 9 (art.nr 007638)
Ved bruk av fjernkontroll RC 9 byr XLED Pro LED på ytterligere funksjoner. Fjernkontroll RC 9 (ekstrautstyr) gjør det enklere å installere større belysningsanlegg, ettersom det ikke lenger er nødvendig å innstille hver enkelt lampe før installasjonen. Fjern- kontrollen styrer så mange lyskastere som ønsket. 

 

Les mer om XLED PRO Square her