Lukk

IS 3360 DALI LiveLink, kvadrat innfelt (UTGÅTT)

Art.nr:049379

Elnummer: 1478644

 

Bruksområde: Meget godt egnet for bruk i gangareal, garasjeanlegg, trappehus etc., men funger også utmerket i mindre rom som boder, bøttekott og arkivrom.

 

 

Bevegelsessensor med IR-teknikk og innebygget fotocelle. IS 3360 er konstruert for bruk i areal med gangbevegelser. Ved bruk i stillesittende områder kan lyset slås av utilsiktet på grunn av at sensoren ikke fanger opp små finger- og armbevegelser. I slike områder er det anbefalt å benytte tilstedeværelsessensorer. Sensoren dekker et område på 360 grader og har en totalrekkevidde er hele 20m i hver retning ved gåbevegelse på tvers av sensoren (tangential bevegelsesretning). Ved gåbevegelse rett mot sensoren er rekkevidden ca. 5m i hver retning. Optimal funksjon fåes ved monteringshøyde mellom 2,5 og 4m.  

 

Montering: 

  • Monteres innfelt i tak.
  • Det anbefales å benytte innfellingsboks: 1478639 

Utførelse:

  • DALI-sensor for styresystemet LIVELINK fra Steinel. Innstilling av sensorens funksjoner og programmering av scener gjøres med LiveLink-appen på et nettbrett (Android eller iOS). Styring av scenarier og manuell dimming gjøres med standard impulsbryter eller via app i en smarttelefon.
  • Denne sensoren kan også benyttes som "slave-sensor" til IS 3360 DALI (broadcast). Kobles da rett inn i DALI-bus'en. Gir da kun beskjed til MASTER om at det er bevegelse eller ikke. Alle innstillinger gjøres da på MASTER.

 

 

 

Tekniske data:

Mål (h x b x d ):

94 x 94 x 78 mm

Tilkobling

DALI-Bus

Driftsspenning:

6mA, regnes som 3 enheter i DALI-bus'en

Sensorteknologi:

Passiv Infrarød

Dekningsvinkel:

360° med 180°  åpningsvinkel

Monteringshøyde:

2,5 - 4 m

Rekkevidde:

maks 20m ved tangential bevegelsesretning 
maks 5m ved radial bevegelsesretning
temperaturstabilisert + finjustering med dekkplater

Sensorsystem:

11 dekningsnivåer, 1416 koplingssoner

Tidsinnstilling:

1min. til 60min. Stilles inn på LiveLink install-app

Skumringsinnstilling:

2 - 1000 Lux

Grunnlys

mulig gjennom LiveLink Install-app

Beskyttelsesart:

IP 54

Beskyttelsesklasse:

II

Omgivelsestemperatur:

-20 til +50 °C

Materiale:

UV-bestandig plast

Tilbehør: 

LiveLink innebærer at sensoren benyttes sammen med styreenhet LiveLink (elnr. 1478491). Innstilling av sensorens funksjoner skjer via LiveLink-appen; LiveLink Install på et nettbrett. IS 3360 finnes også i grensesnittene: 1-kanal, PF(ptensialfri kontakt), DALI og KNX.